Wat zeggen naasten over mij

1001 Zonnestralen voor jou!!

Wij kunnen terugkijken op een waardige begrafenis die vooral door jou perfect is verlopen. Alom binnen de familie respect en dankbaarheid hiervoor.

De naasten waren vol lof over jou! Jij had alles zo goed geregeld, jij hebt hun wensen helemaal uitgevoerd zoals zij ze van te voren bedacht hadden.

We kwamen toevallig bij jou terecht. Bedankt voor je professionaliteit en je warmte!

Wat was ik blij te zien dat familie W. jou als uitvaartverzorgster had gevraagd.
Want met zo’n groot verdriet (het staat in geen verhouding tot het overlijden vorig jaar van mijn schoonvader) weet ik dat  ze van jou alle warmte, echte menselijke aandacht hebben gekregen deze week.

We kunnen je niet genoeg bedanken, maar dat weet je inmiddels…..

Alles was perfect geregeld.

Ik wil jou ook namens ‘mijn mannen’ danken voor de manier waarop je ons door de zware schok, de mist, de woelige baren van ons gevoel hebt heengeloodst. Mede daardoor kunnen we terugkijken op een afscheid waarover we tevreden zijn.

Wat leuk dat je even een bezoekje aan m’n moeder hebt gebracht. Veel succes met de voorbereidingen voor de Open dag. Ik hoop dat dat een succes wordt. Jouw persoonlijke aandacht voor de klant is hartverwarmend om te ervaren. Veel meer mensen moeten weten dat het op deze, persoonlijke manier, ook kan in de zorg.

Dank voor uw hartelijke woorden en uw betrokkenheid, en nogmaals dank voor de prettige samenwerking.
Wellicht tot ziens.

Lian, bedankt voor al je goede zorgen en je hartelijkheid.

Geef je me een stapel van je kaartjes want ik ga bij iedereen reclame voor je maken!

Nu alle zaken die via jou liepen geregeld zijn wil ik je graag – ook namens de anderen een bedankmail sturen. Het overlijden van onze moeder en oma kwam voor ons totaal onverwacht. We hebben ervaren dat het heel prettig is dat er iemand is die een aantal zaken uit handen neemt maar ook meeleeft en vraagt hoe het met je gaat.
We willen je heel hartelijke bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan en hopen dat je je vak nog lang met zoveel zorg zult blijven uitoefenen.

Ik wil je nogmaals bedanken voor de boeiende avond. Ik heb de afgelopen dagen nog verschillende lovende reacties gehad over de inhoud van je lezing en jouw manier van omgaan met je klanten.

Jij hebt de uitvaartdienst en alles rondom de zeer droeve gebeurtenis zeer goed verzorgd. Men is vol lof over jouw goed aanvoelen.

We willen je nog even bedanken voor je goede zorgen en steun in de afgelopen week.
Ook al is het je vak om dit laatste afscheid op een zo goed mogelijke wijze te verzorgen, mijn zus en ik vinden dat je dat op een zeer bijzondere en warme wijze hebt gedaan.
We spreken elkaar gauw, nogmaals dank.

Zonder jou hadden we nooit zo’n mooi afscheid kunnen maken.

Lian ik wil je bedanken voor de kaart die ik heb ontvangen. Het is fijn om te weten dat er iemand aan je denkt op deze dag waarop mijn moeder een jaar geleden stierf.

Bedankt voor alle goede zorgen.

Hartelijk dank voor de steun die je ons hebt gegeven tijdens de uitvaart van mijn man en vader.

Hartelijk dank voor je goede zorgen en je nazorg.

Na de dood van mijn moeder belde ik je en vertelde ik je dat mijn moeder jou had gekozen als haar uitvaartverzorgster, hoewel ze je niet kende en niets van je wist. Achteraf is gebleken dat mijn moeder een goede keus had gemaakt. Je hebt de uitvaart van mijn moeder geheel naar onze wens en tevredenheid verzorgd. Verder weet ik zeker dat mijn moeder graag kennis met jou had willen maken; je bent een persoonlijkheid waar mijn moeder zeker vriendschap mee had willen sluiten.
Nogmaals mijn/onze dank.

Een hartelijke groet, voor alles wat je voor ons deed en doet.

Hartelijk dank voor je fijne begeleiding van de uitvaart van mijn opa. De aanpak van een individuele begeleiding met een menselijk gezicht, met ruimte voor de enorme emotie die over je heen valt, met ruimte voor keuzes, met advies, daar waar nodig of gevraagd, dit alles kwam op mij heel prettig over.

Jij als uitvaartverzorger moet niet onderschatten hoe belangrijk het is geweest dat alles rondom het overlijden van mijn vrouw goed en mooi en netjes geregeld is. Het heeft enorm geholpen in mijn rouwproces.

Zorgvuldiger kan bijna niet…….

Ik hoop dat je in de komende jaren nog heel veel mensen in deze moeilijke fase in het leven zult gaan begeleiden.