Bijzondere locaties

Het is voor mij altijd een uitdaging om te zoeken naar locaties voor een opbaring en een afscheidsbijeenkomst anders dan in een uitvaartcentrum of crematorium. Een beetje out-of-the-box denken, anders dan anders. Als een overledene om de een of andere reden niet thuis kan blijven, hoe fijn is het dan om naar een sfeervolle locatie uit te wijken, waar u de laatste dagen op uw eigen manier samen door kunt brengen.
De bijeenkomst voorafgaand aan het afscheid kunnen we ook daar vorm geven, en natuurlijk ook de samenkomst na afloop met een kop koffie, een broodje of borrel.

Zo kunnen we, altijd in overleg, terecht bij bijvoorbeeld Kasteel ter Horst in Loenen, de Priesnitz Hoeve in Laag Soeren, Abdij Sion in Diepenveen, kasteel Middachten in De Steeg, en sinds kort ook in Kasteel Vorden in Vorden.

(Post-corona) grote bijeenkomsten maar ook een klein en intiem samenzijn, klassiek of eigentijds; veel is mogelijk in de warme gastvrijheid van de locaties en uw wensen staan centraal bij het vormgeven van een afscheid waar de naasten met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Wat zeggen anderen over mij?

Dank voor uw hartelijke woorden en uw betrokkenheid, en nogmaals dank voor de prettige samenwerking.
Wellicht tot ziens.

Wij kunnen terugkijken op een waardige begrafenis die vooral door jou perfect is verlopen. Alom binnen de familie respect en dankbaarheid hiervoor.

De naasten waren vol lof over jou! Jij had alles zo goed geregeld, jij hebt hun wensen helemaal uitgevoerd zoals zij ze van te voren bedacht hadden.