Uitvaartspreekuur Klarenbeek

Inloopochtend uitvaartvragen/uitvaartspreekuur

Welke regels zijn er voor een uitvaart? Kan ik mijn uitvaart invullen zoals ik dat wil? Hoeveel tijd is er tussen het overlijden en de uitvaart. Kan ik met mijn uitvaartverzekering ook bij jou terecht?

Vragen over een uitvaart

Veel mensen lopen met vragen rond over een uitvaart. Het is belangrijk dat iemand tijdig en goed kan nadenken over de invulling van het definitieve afscheid.

Inloopochtend

Om mensen te helpen met al hun vragen over de dood of uitvaarten organiseer ik voortaan elke maand een inloopochtend. U kunt er terecht voor al uw vragen. Vragen staat vrij. Heeft u meer tijd nodig voor uw vragen of liever een gesprek bij u thuis? Dan maak ik daar een afspraak met u.

Waar kunt u terecht?

De inloopochtend voor uitvaartvragen wordt elke tweede maandag van de maand tussen 10.30 en 11.00 uur gehouden in Het Boshuis, Kerkweg 2 in Klarenbeek.

Iedereen is welkom en er zijn geen kosten aan verbonden.