Informatie

Werkgebied


Ik vind het belangrijk dat ik 'de weg weet' in mijn werkgebied. Dat ik de juiste informatie heb over openingstijden van gemeentehuizen, telefoonnummers van kosters van kerken, welke huisarts waar werkt etcetera. 
 
Een goed contact met alle professionals op uitvaartgebied is heel belangrijk; een goede uitvaart maak je samen met anderen. Het is fijn om elkaar te kennen en daardoor korte lijnen te hebben om bepaalde zaken snel af te spreken; per slot van rekening mag er niets fout gaan.
 
Ook het doorverwijzen naar gespecialiseerde bedrijven in de regio, zoals bijvoorbeeld bloemisten, gaat natuurlijk het beste als je ze kent.
 
Mocht er een vraag komen om een uitvaart te begeleiden in heel andere delen van Nederland, dan ken ik collega's die op eenzelfde, zorgvuldige en persoonlijke manier werken, en kan ik naar hen verwijzen.
 
Mijn werkgebied beslaat Loenen, Eerbeek, Brummen, Laag Soeren, Dieren gem Rheden, Doesburg en alle omliggende dorpen zoals bijvoorbeeld Hall, Tonden, Spankeren, Klarenbeek, Hoenderloo, Beekbergen, Lieren etc.
Ook werk ik vaak in noord en oost Arnhem.
In overleg ben ik natuurlijk altijd bereid om buiten mijn reguliere gebied te werken.