Informatie

Bijzondere locaties voor (de dagen voorafgaand aan) het laatste afscheid


Het is voor mij altijd een uitdaging om te zoeken naar locaties voor een opbaring en een afscheidsbijeenkomst anders dan in een uitvaartcentrum of crematorium. Een beetje out-of-the-box denken, anders dan anders. Als een overledene om de een of andere reden niet thuis kan blijven, hoe fijn is het dan om naar een sfeervolle locatie uit te wijken, waar u de laatste dagen op uw eigen manier samen door kunt brengen.
De bijeenkomst voorafgaand aan het afscheid kunnen we ook daar vorm geven, en natuurlijk ook de samenkomst na afloop met een kop koffie, een broodje of borrel.

Zo kunnen we, altijd in overleg, terecht bij bijvoorbeeld Kasteel ter Horst in Loenen, de Priesnitz Hoeve in Laag Soeren, Abdij Sion in Diepenveen, kasteel Middachten in De Steeg, en sinds kort ook in Kasteel Vorden in Vorden.

(Post-corona) grote bijkeenkomsten maar ook een klein en intiem samenzijn, klassiek of eigentijds; veel is m
ogelijk in de warme gastvrijheid van de locaties en uw wensen staan centraal bij het vormgeven van een afscheid waar de naasten met een goed gevoel op terug kunnen kijken.


Neem gerust contact met me op voor meer informatie.